News Flash:

Cum sa faci cea mai delicioasa fasole batuta. Doua ingrediente fac diferenta! AFLA SECRETUL

24 Octombrie 2016
3959 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

300 gr fasole uscata
2 cepe mai mari, tocate marunt
2-3 linguri ulei
4-5 catei de usturoi, zdrobiti foarte bine
1 lingura cu varf de pasta de tomate
piper negru, proaspat rasnit
sare dupa gust

Mod de preparare:

1. Spala si pune fasolea in apa calduta, la umflat, pentru aproximativ 6-8 ore.
2. A doua zi fierbe-o in 2-3 ape. Bineinteles, cand ii schimbi apa, pune apa calduta.
3. Scurge fasolea fiarta si paseaz-o cu blenderul vertical.
4. Caleste usor ceapa, apoi pune pasta de tomate peste ea.
5. Dupa 2-3 minute ia jumatate din ceapa cu pasta si pune-o peste fasole. Omogenizeaza.
6. Potriveste de sare si piper, apoi pune restul de ceapa. Omogenizeaza. Adauga si putin ulei (ulei in care ai calit ceapa).
Uleiul si pasta de tomate dau un gust si mai bun fasolei batute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole batuta fasole mestecate reteta fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023829 (s)