News Flash:

Cum sa faci cea mai buna salata de vinete de post. Afla secretul

14 Iulie 2017
2244 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de vinete este unul dintre cele mai populare preparate de post. Reteta este simpla insa, daca sunt ignorati unii pasi, in loc de un preparat apetisant se obtine o mancare grea la stomac.
Pentru salata de vinete, ingredientele sunt foarte simple. La baza ai nevoie doar de ulei si vinete. Apoi, pentru a condimenta si aromatiza salata, foloseste sare fina, ceapa si zeama de lamaie.
Vinetele coapte la flacara sunt mai gustoase decat cele pe care le-ai face la o sursa de caldura fara flacara. Daca ai ocazia sa le coci deasupra unui gratar de gradina, cu atat mai bine.
Pentru a evita gustul amarui al vinetelor, care distruge intreg preparatul, este important sa le lasi la scurs suficient timp.

Foloseste un batator din lemn, special pentru vinete. O alta varianta, pentru cei care nu vor sa zdrobeasca manual vinetele, se poate folosi un mixer. Important este ca vinetele sa fie transformate intr-o pasta, de consistenta dorita. Este recomandat ca aceasta sa fie mai degraba fina. Un aspect zgrumturos inseamna si o textura neplacuta, cu fibre si samburi.

sursa: ampress

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

preparat apetisant flacara fibre
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018759 (s)