News Flash:

Cum sa faci cartofi umpluti cu branza

23 Ianuarie 2012
4122 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi umpluti cu branza
Ingrediente:

6 cartofi
20 g branza rasa
10 g unt
2 linguri smantana

Pentru umplutura:

40 g morcov dat prin razatoare
40 g mix de fasole (conserva)

Mod de preparare:


Se pun cartofii intr-o cratita si se acopera cu apa. Se da in clocot si se fierb timp de 15 minute. Ii scurgem si-i lasam sa se raceasca. Taiem cartofii pe jumatate si scobim centrul obtinand carcase cu peretele gros de 2 cm. Din restul de cartofi facem un piure adaugand unt. Intre timp preparam umplutura: amestecam fasolea si morcovul intr-un bol si amestecam cu piureul de cartofi. Incingem cuptorul. Punem compozitia obtinuta in carcasele de cartofi. Le asezam pe o tava, presaram branza rasa pe deasupra si bagam la cuptor 5-10 minute. Se servesc cu smantana.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi branza unt smantana morcov
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3516 viz    0 com
2317 viz    0 com
2398 viz    0 com
2330 viz    0 com
1730 viz    0 com
2703 viz    0 com
4539 viz    0 com
2133 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019791 (s)