News Flash:

Cum sa faci bezelele ca sa-ti iasa bune din prima

18 August 2017
807 Vizualizari | 0 Comentarii
Cum sa nu-ti placa bezelele? Crocante, aerate si usor de preparat. Pentru a fi mai gustoase poti adauga in compozitie orice aroma doresti.

Ingrediente:

5 albusuri
225 g zahar
50 g fistic maruntit
coaja de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Dai drumul la cuptor si tapetezi o tava cu hartie de copt. Bati albusurile cu zaharul pe baie de aburi pana se incalzesc, apoi dai deoparte si continui sa bati pana cand obtii o spuma tare. Adaugi coaja de lamaie si fisticul, apoi formezi cu lingura bezele pe care le asezi direct in tava, lasand spatii intre ele. Dai tava la cuptor aproximativ trei ore.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

albusuri lamaie spuma tare cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012381 (s)