News Flash:

Cum sa dezgheti rapid carnea pentru preparatele de sarbatori

23 Decembrie 2016
4276 Vizualizari | 0 Comentarii
Ai uitat sa pui carnea la dezghetat si vrei sa te apuci de gatit sau invitatii au sosit la masa? Nu te stresa! Apeleaza la acest truc simplu si vei reusi sa dezgheti carnea in mai putin de cinci minute.
Ai nevoie doar de doua oale de bucatarie si apa rece. Asaza o oala cu gura in jos si pune carnea pe aceasta. Deasupra carnii asaza cealalta oala, plina pe jumatate cu apa.
Desi suna ciudat, rezultatele sunt garantate, iar carnea se va dezgheata aproape instant.

Explicatia este una simpla: te folosesti de proprietatea metalului de a conduce caldura. In plus, greutatea oalei pline cu apa ajuta la largirea suprafetei pe care o poate atinge caldura, potrivit realitatea.net.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oale oala caldura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023217 (s)