News Flash:

Cum sa dezgheti carnea in doar 10 minute? Metoda care functioneaza de fiecare data

25 Ianuarie 2017
29288 Vizualizari | 0 Comentarii
Ai ajuns acasa dupa o zi grea de munca si ai o foame de lup? Realizezi, insa, ca trebuie sa te apuci de gatit pentru ca nu prea ai nimic de mancare, iar colac peste pupaza, carnea este inghetata, in congelator.

Nu ingrijora pentru ca poti rezolva problema mai repede decat ai crede. Exista un truc, care functioneaza foarte bine si iti dezgheata carnea in doar 10 minute.
Tot ce trebuie sa faci este sa iei carnea si sa o pui in pungi care se inchid ermetic, dupa care sa le introduci in apa fierbinte. Dupa aproximativ 10 minute, carnea se va inmuia si va gata pentru gatit.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa fierbinte gatit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1846 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019292 (s)