News Flash:

Cum sa coci corect castanele - Uite secretul stiut de putine persoane

15 Octombrie 2016
1311 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 gr castane
sare de mare

Mod de preparare:

Spala bine castanele apoi pune-le intr-un castron cu apa calda si lasa-le sa se hidrateze timp de 15 minute.

Cresteaza-le cu ajutorul unui cutit in forma de "X" si asaza-le intr-o tava cu partea crestata in sus. Presara sare pe deasupra si adauga-le in cuptorul preincalzit. Lasa-le sa se rumeneasca timp de 30 de minute.

Scoate castanele din cuptor si pune-le pe o bucata de hartie. Impatureste hartia in jurul lor si apoi imbrac-o intr-un prosop de bucatarie. Aburul le va face mai usor de desfacut, iar miezul va fi mai moale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

castane coapte reteta castane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017417 (s)