News Flash:

Cum sa ai oua fierte fara sa le fierbi

1 Ianuarie 2016
1581 Vizualizari | 0 Comentarii
Vrei sa faci oua umplute sau pregatesti un mic dejun pentru o familie numeroasa? Cand fierbi multe oua odata, riscul ca acestea sa se sparga este destul de mare. Iata insa un truc care te va ajuta sa obtii oua perfecte fara a exista riscul de a le sparge.
Incalzeste cuptorul la temperatura maxima.

Spala ouale cu apa la temperatura camerei si sterge-le bine de apa. Asaza apoi ouale intr-o tava pentru briose si lasa-le la cuptor timp de 30 de minute.

Cand acestea sunt aproape gata, pune apa rece intr-o oala. Scoate apoi ouale din cuptor si scufunda-le rapid in apa rece. Dupa ce s-au racit suficient pentru a le putea tine in mana fara sa te arzi le poti scoate si le poti curata de coaja.

Spre deosebire de ouale fierte in apa, ouale coapte si racite instant capata o textura cremoasa pe care o vei adora.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua fierte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025069 (s)