News Flash:

Cum prepari paine aperitiv

1 Noiembrie 2016
1452 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

330 gr faina
1 plic praf de copt
150 gr cascaval
300 gr ciuperci proaspete
200 gr sunca
5 oua
patrunjel
2 linguri mustar
piper
sare

Mod de preparare:

1. Spala ciupercile si taie-le marunt.
2. Marunteste sunca si cascavalul (taie-le in cubulete mici).
3. Cerne faina intr-un lighean si fa o gaura in mijloc.
4. Pune acolo sunca, ciupercile si cascavalul.
5. Bate ouale ca pentru omleta, impreuna cu mustarul si praful de copt. Potriveste de sare si piper.
6. Incorporeaza patrunjelul in compozitia cu oua, omogenizeaza, apoi toarna in mijlocul fainii. Framanta.
7. Unge o tava cu putin unt si transfera compozitia in ea.
8. Baga tava in cuptorul incins, pentru vreo 40-45 de minute.
Inainte de a rasturna painea-aperitiv, las-o la racit in tava.

sursa foto
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine aperitiv aperitive gustare calda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1747 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021308 (s)