News Flash:

Cum prepari omleta italiana cu legume de vara

21 Iunie 2018
1063 Vizualizari | 0 Comentarii

Pentru micul dejun sau brunch, cu legume de sezon, o omleta italiana cu legume de vara este consistenta si gustoasa.
De ce ai nevoie ca sa faci omleta italiana cu legume de vara: 1 1/2 linguri ulei, 1 cana dovlecei tocati, 1/2 cana ardei gras rosu tocat, 1/3 cana ceapa tocata, 1 lingura cimbru, sare, piper negru macinat, 2 catei, tocati, 1/2 cana rosii tocate, 9 oua.
Cum prepari omleta italiana cu legume de vara: Incalzesti ulei intr-o tigaie la foc mediu. Adaugi dovleceii, ardeiul gras, ceapa, cimbrul, sare si piper, dupa gust, si usturoiul. Acoperi si calesti 7 minute sau pana cand legumele s-au inmuiat, amestecand din cand in cand. Adaugi si rosiile si continui calirea, fara capac, inca 5 minute sau pana se evapora lichidul.

Combini ouale cu sare si piper, dupa gust intr-un castron mediu si le bati spuma cu telul. Torni acest amestec in tigaie peste legume, amestecand usor. Acoperi, reduci focul si le tii 15 minute. Incalzesti cuptorul si dai omleta 3 minute. O servesti taiata felii.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014753 (s)