News Flash:

Cum prepari cea mai buna zacusca de vinete

19 Iulie 2017
5977 Vizualizari | 0 Comentarii
Vara este momentul potrivit pentru a prepara zacusca de vinete proaspata. Iata o reteta simpla, perfecta pentru o zacusca de vara, pe care sa o consumi imediat.

Ingrediente:

3 gogosari
3 ardei grasi
1 ceapa
2 vinete mari
2 morcovi
450 g rosii
ulei de masline
2 foi dafin
piper boabe
2 boabe enibahar
sare

Mod de preparare:


Coace gogosarii, ardeii si vinetele. Curata legumele de coaja si lasa-le la scurs.
Intre timp toaca ceapa marunt si caleste-o la foc mic, in ulei. Cand devine translucida adauga morcovii rasi pe razatoarea mica si lasa legumele la innabusit timp de 10 minute.
Intre timp toaca marunt gogosarii, ardeii, rosiile si vinetele. Pune toate ingredientele in cratita emailata, si lasa zacusca sa fiarba mocnit, amestecand din cand in cand. Asezoneaza cu sare dupa gust.
Serveste zacusca de vinete rece, alaturi de felii de paine de casa sau alaturi de paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogosari morcovi boabe enibahar paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014761 (s)