News Flash:

Cum pregatim un strudel cu dovlecei

27 Iulie 2012
3162 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

doi dovlecei
un pachet aluat frantuzesc
prosciutto cotto
branza topita (sottilette)
lapte
mac

   
Mod de preparare:
   
Am preincalzit cuptorul la 180 de grade, am intins aluatul frantuzesc, am asezat un strat de dovlecei spalati si taiati pe lungime cat de subtiri am putut, am asezat un strat de prosciutto cotto (merge foarte bine sunca presata), bucatele de brinza topita si am continuat cu inca un strat de dovlecei, prosciutto cotto, branza. Am rulat strudelul, nu prea strins, altfel ramine aluatul crud pe interior, am uns cu lapte, apoi am presarat mac si am bagat tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de cca 40 de minute.
Am lasat la racit, iar cind era foarte putin caldut, l-am taiat felii. Se potriveste cu felii de rosii, condimentate cu ulei, otet balsamic si oregano.
Strudel cu dovlecei pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei aluat frantuzesc cuptorul preincalzit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1271 viz    0 com
3987 viz    0 com
6689 viz    0 com
5211 viz    0 com
1854 viz    0 com
1486 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019659 (s)