News Flash:

Cum pregatim o prajitura cu portocale si migdale

30 Iulie 2012
2223 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 portocale mici
220 g faina
70 g faina de migdale (migdale macinate)
3 oua batute
125 g unt topit
200 g zahar
250 ml lapte
1 lingurita praf de copt

Mod de preparare:

Se unge cu unt sau putin ulei o tava de cozonac si se incinge cuptorul la 180 grade. Apoi se pun portocalele intr-un vas, se acopera cu apa rece si se asaza pe aragaz. Cand incepe sa fiarba se ia de pe foc, se scurg fructele de apa, se acopera iar cu apa rece si din nou se pun la clocotit. La fel, cand incep sa fiarba se scot din oala, se scurg bine si se trec printr-un robot de bucatarie. Se pun apoi intr-un bol pentru a le amesteca cu  oua, unt, praf de copt, faina, faina de migdale si cu zaharul. Compozitia rezultata se toarna in tava si se da la cuptor pentru 50 de minute. Aceasta prajitura se poate servi cu ceai si unt.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

portocale faina migdale oua unt zahar lapte aragaz oala prajitura ceai
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2735 viz    0 com
2847 viz    0 com
3761 viz    0 com
1034 viz    0 com
1171 viz    0 com
2934 viz    0 com
3111 viz    0 com
2117 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1938 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027416 (s)