News Flash:

Cum pregatim gemul de mandarine

28 August 2012
2766 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 mandarine
2.5 l apa
2 kg zahar
1 steluta de anason
1 baton de scortisoara

2 cuisoare
4 fasii din coaja de lamaie

Mod de preparare:

Intr-un vas de ceramica punem apa si mandarinele taiate felii. Acoperim vasul si lasam sa stea asa peste noapte. Transferam amestecul intr-o oala si punem la fiert la foc intens. Fierbem, amestecand cosntant, timp de 10 minute, pana cand se inmoaie coaja de mandarine. Reducem apoi focul la minim si adaugam zaharul, scortisoara, anasonul, cuisoarele si coaja de lamaie si fierbem timp de 10 minute. Marim apoi intensitatea focului si amestecam constant timp de 1 ora. Indepartam apoi vasul de pe foc, lasam sa se raceasca timp de 5 minute si transferam gemul in borcane sterilizate, le punem capacul si le rasturnam timp de 2 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1895 viz    0 com
4292 viz    0 com
3161 viz    0 com
2146 viz    0 com
2480 viz    0 com
2984 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1678 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027513 (s)