News Flash:

Cum pregatesti cel mai bun piure de cartofi. Secretele care il fac cremos si extrem de delicios

4 Iulie 2017
4923 Vizualizari | 0 Comentarii
Cand spui piure de cartofi spui, inevitabil, una dintre cele mai apreciate garnituri de la noi. Cartofii gatiti in acest fel sunt usor de facut, extrem de deliciosi si foarte simplu de combinat cu diverse feluri de mancare principale. Ii folosim ca garnitura langa copanele, tocanita de porc sau alaturi de multe alte specialitati.

Cu toate ca, pentru ca sa faci piure de cartofi nu pare o treaba prea grea, nu de putine ori ti s-a intamplat sa nu nimeresti consistenta dorita, piureul sa nu fie suficient de cremos, sau chiar sa ramana plin de cocoloase.
Insa de acum totul va fi mult mai usor, deoarece avem pentru tine cateva sfaturi care te vor ajuta sa faci un piure delicios de sa te lingi pe degete, care iti va aduce cu siguranta laudele familiei tale si a invitatilor vostri.

Secretele celui mai delicios piure de cartofi:
- Fierbe cartofii la foc mediu, in apa cu sare
- Adauga in compozitie unt de cea mai buna calitate
- Adauga treptat lapte in timpul pasarii
- Laptele adaugat trebuie sa fie rece
- Nu folosi mixer sau robot – va deveni o pasta si nu un piure
- Adauga in compozitie doua linguri de smantana
- Poti folosi cu incredere cartofi rosii, acestia absorb mai putina apa
- Scurge-i bine de apa
- Cartofii se paseaza in acelasi recipient in care au fost fierti (caldura ajuta la pastrarea consistentei lor).

sursa: landia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

specialitati cocoloase sfaturi pasta smantana recipient
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1760 (s) | 33 queries | Mysql time :0.023821 (s)