News Flash:

Cum obtii laptele de cocos din nuca

20 August 2013
2288 Vizualizari | 0 Comentarii
Plin de vitamine (C, E, B1, B3, B5, B6), fier, sodiu, calciu, magneziu si fosfor, cu o consistenta cremoasa si un gust delicios, laptele de cocos sta la baza a numeroase retete exotice. Daca nu vrei sa-l cumperi din comert, iata cum il poti face acasa.

Ai nevoie de 1 nuca de cocos si 950 ml de apa. Crapa nuca de cocos folosindu-te de un cutit mai mare, lovind-o in mijloc cu spatele lamei cutitului.

Apoi, sparge nuca de cocos in bucati mai mici, dupa care indeparteaza-i pulpa cu ajutorul cutitului. Pune tot miezul intr-un robot de bucatarie si amesteca bine pana se marunteste.

Pune jumatate din cantitatea de apa in miezul maruntit si amesteca bine cu mainile. Apoi, stoarce laptele obtinut intr-un vas separat, folosing o sita. Dupa ce ai stors tot laptele obtinut, toarna peste cocos si restul apei. Din nou, amesteca totul bine cu mainile si stoarce din nou. Vei obtine astfel 950ml de lapte de cocos.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

consistenta cremoasa retete exotice
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1795 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024636 (s)