News Flash:

Cum obtii cele mai fragede snitele de pui? Secretul pe care nu ti l-a spus nimeni

11 Iulie 2016
92269 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg piept de pui
2-3 cani pesmet
2 oua batute
1 canita ulei
piper
sare

Mod de preparare:

1. Bate ouale cu putina sare si piper.
2. Dezoseaza pieptul de pui, spala-l si apoi sterge-l usor cu niste prosoape absorbante de bucatarie. Astfel indepartezi excesul de apa.
3. Taie carnea pentru a obtine niste snitele mai mici.
4. Bate-o pe fiecare cu ciocanelul de bucatarie si potriveste-o cu sare si piper.
5. Incinge uleiul.
6. Trece fiecare bucatica de carne prin pesmet, apoi prin ou, iar pesmet si pune-o la prajit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta snitele snitele fragede snitele pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1463 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018989 (s)