News Flash:

Cum faci piure de mazare

9 Februarie 2012
3011 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure de mazare
Ingrediente:

1/2 kg mazare congelata
1 varf de cutit de nucsoara
50 g unt
4-5 linguri lapte sau 1 lingura smantana
sare
      
Mod de preparare:
      

Mai intai punem apa cu sare la fiert. Cand incepe sa dea in clocot se adauga mazarea congelata. In momentul in care e gata fiarta se strecoara, se adauga nucsoara si untul si se zdrobeste bine cu ajutorul unui blender. Treptat se pune si lapte, in functie de consistenta dorita.
Piure de mazare pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare nucsoara unt lapte smantana sare clocot blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2255 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021124 (s)