News Flash:

Cum faci ciorba macelareasca - Reteta pe care doar bunicii mai stiu sa o prepare

28 Martie 2018
1742 Vizualizari | 0 Comentarii

Ciorba macelareasca de porc este o reteta veche, din batrani, care se mai prepara inca in zonele rurale. Iti prezentam reteta originala mai jos:

Citeste si Dupa iarna cea grea vine ciorba pentru detoxifierea de primavara. Te simti mai energic, iar arterele iti sunt curatate de colesterol. Prepararea ei e mai simpla decat crezi

Ingrediente: Picioare de porc 250 g, urechi de porc 175 g, cozi de porc 125 g, limba de porc 250 g, creier de porc 175 g, morcovi si albitura 125 g, telina 100 g, ceapa 100 g, orez 25 g, patrunjel verde 1 legatura, leustean 1 legatura, bors 1 litru, sare.

Citeste si Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus - O ciorba rapida cu ciuperci, dreasa exact ca si ciorba clasica de burta

Mod de preparare: Picioarele, urechile, cozile si limba se spala, se curata, se taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au dat in fiert, se spumeaza. Ceapa se taie marunt, zarzavatul si telina se taie pestisori si se pun in ciorba. Creierul se curata de pielite, se taie cubulete si se adauga la ciorba, lasandu-se sa mai fiarba 15 minute. Borsul si orezul se pun in ciorba dupa ce au fiert separat.

Citeste si Ciorba de conopida cu usturoi - O reteta care face furori in Postul Pastelui

Cand totul este gata, se adauga leusteanul si patrunjelul taiate marunt. Se potriveste de sare. Ciorba macelareasca se poate acri si cu zeama de varza sau cu sare de lamaie.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ingrediente ciorba ciorba macelareasca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1458 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019886 (s)