News Flash:

Cum faci cele mai fragede snitele! Trucul pe care nu ti l-a spus nimeni

8 Martie 2017
29296 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg piept de pui
2-3 cani pesmet
2 oua batute
1 canita ulei
piper
sare

Mod de preparare:

Bate ouale cu putina sare si piper. Dezoseaza pieptul de pui, spala-l si apoi sterge-l usor cu niste prosoape absorbante de bucatarie. Astfel indepartezi excesul de apa.
Taie carnea pentru a obtine niste snitele mai mici.Bate-o pe fiecare cu ciocanelul de bucatarie si potriveste-o cu sare si piper. Incinge uleiul.
Trece fiecare bucatica de carne prin pesmet, apoi prin ou, iar pesmet si pune-o la prajit.

sursa: bewoman
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pesmet ulei sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021070 (s)