News Flash:

Cum faci cele mai bune sarmale - Ingredientul care da un gust foarte bun

17 Octombrie 2016
4721 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 verze murate
1 kg carne tocata (porc + vita)
220 gr orez
3 cepe mai mici
80 ml ulei
2-3 linguri Delikat cu aroma de legume
80-100 gr bulion
cimbru
2-3 crengute marar uscat (acesta este ingredientul secret)
sare

Mod de preparare:

1. Pune varza la desarat, desfa foile, apoi taie-le cotoarele mai groase.
2. Toaca marunt inima verzei si pune-o pe fundul unei oale. Poti pune acum si mararul uscat (maruntit sau nu).
3. Caleste usor ceapa tocata marunt, apoi pune in tigaie, peste ea, bulionul, delikatul si orezul spalat bine.
4. Dupa cateva minute, timp in care trebuie sa amesteci in tigaie din cand in cand, ia totul de pe foc si lasa sa se raceasca.
5. Adauga cimbrul si carnea. Potriveste de sare si piper. Omogenizeaza bine.
6. Ia cate o lingura sau doua din aceasta compozitie si pune pe cate o foaie de varza. Suceste sarmalele cu grija, sa nu se desfaca atunci cand vor fierbe.
7. La final pune-le in oala, in randuri.
8. Acopera-le cu varza tocata si toarna apa cat sa le acopere.
9. Baga vasul in cuptor pentru vreo 2 ore. In cazul in care mai trebuie, mai pune putina apa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sarmale reteta sarmale carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018455 (s)