News Flash:

Cum faci budinca de conopida, bagata in cuptor

25 Martie 2019
1749 Vizualizari | 0 Comentarii

Nu prea ai idei ce sa gatesti pentru pranz sau la cina? Incearca o budinca de conopida rapida, data la cuptor! Folosesti ingrediente putine si ieftine si iti iese o budinca sarata buna de te lingi pe degete! Poti servi budinca de conopida calda, insa e la fel de buna de servit si odata racita, ca pe o gustare sau aperitiv.

Ingrediente:

  • o conopida (cca 800 g)
  • 400 g iaurt
  • 3 oua
  • o legatura marar
  • 150 g branza sarata
  • un praf sare

Mod de preparare:

Spala, rupe buchetelele de conopida unele de celelalte si opareste-le pentru cateva secunde, apoi scoate-le cu o spumiera. Asaza inflorescentele de conopida intr-o tava de cuptor, cu buchetelele in sus. Incearca sa nu lasi spatii mari intre bucatelele de legume. Deasupra buchetelelor de conopida, toarna compozitia obtinuta din baterea oualor cu iaurtul, branza rasa, praful de sare si mararul tocat fin. Da budinca de conopida la cuptor pentru circa 35-40 minute, la 180 de grade, sau pana ce budinca de conopida s-a rumenit bine.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

budinca conopida retete budinca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025608 (s)