News Flash:

Cum facem supa consistenta de fasole traditional romaneasca

16 Februarie 2018
1415 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 420g fasole alba la cutie
  • 420g fasole rosie la cutie
  • 400g rosii pentru pizza la cutie (cubulete)
  • 900ml apa sau supa de legume

Citeste si Poate te intrebai cum sa faci ca sa-ti iasa ciorba radauteana - Uite aici reteta

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa mare sau 2-3 mici
  • 1 ardei gras mare
  • 1 morcov mic
  • ¼ telina radacina mica (optional)
  • 3 catei de usturoi

Citeste si reteta de Supa care poate sa curete rinichii. E mai eficienta ca un medicament pentru ca e facuta din ingrediente 100% naturale

  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • 1 lingurita sare grunjoasa neiodata
  • patrunjel si marar proaspat pentru servit

Mod de preparare:

Toate legumele se spala si se toaca marunt. Se incinge putin ulei intr-o tigaie mare si se caleste cateva minute ceapa pana isi schimba culoarea, apoi se adauga si celelalte legume.  Dupa inca 2 minute se pune usturoiul zdrobit si se presara faina in ploaie amestecand continuu, se adauga cutia cu rosii conservate si supa de legume apoi se amesteca.

Citeste si Asa se face cea mai buna ciorba de perisoare

Se da in fiert apoi se pun cutiile cu fasole conservata si se fierbe timp de 20 minute la foc moderat, se potriveste gustul de sare si se opreste focul.  Mancarea se serveste imediat dar si dupa ce s-a racit ornata dupa gust cu patrunjel si marar verde alaturi de crutoane sau paine de casa proaspata.

Reteta de supa de fasole ne este recomandata de preparatedevis.ro.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014089 (s)