News Flash:

Cum facem spaghete milaneze

31 August 2012
4019 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet spaghete (200 g)
100 g sunca de Praga
4 linguri unt
6 linguri smantana
2 oua
6 linguri cascaval
piper dupa gust
sare


Mod de preparare:

Intr-o oala punem la fiert spaghetele in apa fierbinte cu sare. Adaugam si putin ulei pentru a nu se lipi intre ele. Dupa ce sunt gata fierte, le rasturnam in  sita, le spalam cu apa rece si apoi le scurgem de apa. Sunca tocata marunt, smantana, sarea, piperul dupa gust, sunt amestecate cu spaghetele. Apoi adaugam si ouale batute intr-un castron separat si cascavalul ras si amestecam bine. Punem totul intr-un  vas termorezistent si dam la cuptor o jumatate de ora.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spaghete unt smantana oua cascaval vas termorezistent cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6729 viz    0 com
2850 viz    1 com
7913 viz    0 com
2941 viz    0 com
2261 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014928 (s)