News Flash:

Cum facem sosul de mazare cu parmezan

6 August 2012
1860 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

150 g mazare congelata
17 g parmezan dat prin razatoare
1 catel de usturoi tocat
1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

Fierbem usturoiul si mazarea timp de 5 minute, apoi le trecem prin blender, alaturi de ulei si parmezan. Potrivim de sare, amestecam si servim. Acest sos de mazare cu parmezan se poate manca cu bake rolls.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare parmezan usturoi blender bake rolls
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4574 viz    0 com
3337 viz    0 com
5210 viz    0 com
4160 viz    0 com
3224 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1866 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016172 (s)