News Flash:

Cum facem risotto cu ton la cuptor

26 Iulie 2012
2979 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g ton din conserva
250 g orez
1 lingura ulei de masline
1 ceapa tocata
500 ml supa de pui
410 supa crema de legume
1 dovlecel taiat bastonase
1 lingura patrunjel tocat
100 g mazare congelata
2 linguri parmezan ras

Mod de preparare:

Cuptorul trebuie incins la 180 de grade, apoi se infierbanta uleiul si se caleste ceapa. Se adauga orezul, se amesteca in jur de 1 minut, apoi se pun supa si supa-crema si iarasi se amesteca. Oala acoperita se baga in cuptor pentru un sfert de ora. La final se pun in ea tonul, mazarea si dovlecelul si iarasi se baga in cuptor. Dupa 15 minute se potriveste de sare, se presara parmezan si patrunjel si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez ceapa dovlecel patrunjel mazare parmezan cuptorul oala cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2233 viz    1 com
4977 viz    0 com
1680 viz    1 com
2614 viz    0 com
2158 viz    0 com
1660 viz    0 com
3249 viz    0 com
5752 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013844 (s)