News Flash:

Cum facem o tocana de pui

31 August 2012
5052 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pulpe de pui
2 cepe potrivite
12 ardei rosu
150 ml lapte
3 linguri de ulei
2 linguri de faina
patrunjel
sare sau baza pentru mancare


Mod de preparare:

Intr-o oala de 3 litri punem uleiul la incins, adaugam ceapa si ardeiul tocate marunt , amestecam si lasam la calit cam 3 minute, apoi adaugam pulpele, sarea, completam cu apa si lasam sa fiarba. Spre final punem laptele amestecat cu faina si lasam sa mai dea cateva clocote.
Punem patrunjelul tocat, apoi servim cu mamaliguta.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

clocote mamaliguta culinar bzi mamaliga
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6210 viz    0 com
2751 viz    0 com
1147 viz    0 com
3581 viz    0 com
1688 viz    0 com
1172 viz    0 com
2612 viz    0 com
5565 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1451 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012734 (s)