News Flash:

Cum facem o tocana de pui

31 August 2012
5001 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pulpe de pui
2 cepe potrivite
12 ardei rosu
150 ml lapte
3 linguri de ulei
2 linguri de faina
patrunjel
sare sau baza pentru mancare


Mod de preparare:

Intr-o oala de 3 litri punem uleiul la incins, adaugam ceapa si ardeiul tocate marunt , amestecam si lasam la calit cam 3 minute, apoi adaugam pulpele, sarea, completam cu apa si lasam sa fiarba. Spre final punem laptele amestecat cu faina si lasam sa mai dea cateva clocote.
Punem patrunjelul tocat, apoi servim cu mamaliguta.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

clocote mamaliguta culinar bzi mamaliga
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6160 viz    0 com
2701 viz    0 com
1105 viz    0 com
3536 viz    0 com
1643 viz    0 com
1126 viz    0 com
2564 viz    0 com
5307 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014130 (s)