News Flash:

Cum facem o lasagna rapida

1 August 2012
3114 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 foi de lasagna taiate in trei
80 g sunca presata taiata fasii
2 linguri branza telemea data prin razatoare
230 crema de branza
o ceapa rosie medie tocata marunt
2 linguri oregano uscat
2 catei de usturoi pisat
1 ardei rosu
400 g rosii in bulion
patrunjel tocat proaspat
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Ardeiul, ceapa si usturoiul se calesc in jumatate din cantitatea de ulei. Se amesteca in mod constant si se lasa pe foc in jur de 5 minute. Apoi se potriveste de piper si se incorporeaza rosiile si oregano. Dupa 2 minute se ia de pe foc si se spala tigaia. Crema de branza se intinde pe fiecare foaie de lasagna si se pune in tigaie restul de ulei. Se asaaza la baza 2 bucati din foaia de lasagna cu partea unsa in sus. Se pune deasupra 1/3 din sunca presata, apoi ¼ din sosul cu rosii. Se repeta straturile, punand desupra ultimele bucati din foaia de lasagna si deasupra sosul. Se presara branza, se pune tigaia  la foc mediu si se acopera. Dupa aproximativ 10 minute se ia capacul si se mai lasa 6 minute pana cand branza prinde o culoare aurie. Se presara patrunjel deasupra si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca presata branza telemea ceapa rosie oregano usturoi ardei rosu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1429 viz    0 com
3767 viz    0 com
2216 viz    1 com
4958 viz    0 com
1667 viz    1 com
2584 viz    0 com
2143 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016630 (s)