News Flash:

Cum fac maicutele de la Manastirea Prislop cei mai buni ardei umpluti de post. Nu o sa-ti vina sa crezi ca nu au carne

5 Aprilie 2017
31333 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

7 ardei grasi
1 ardei
2 morcovi
2 cepe
150 g orez
3 rosii
boia de ardei dulce
piper
sare
50 ml ulei
1 lingura de faina
1 lingurita de vegeta
patrunjel

Mod de preparare:

Ardeii se spala si se curata de cotorul cu seminte. Din cotor se indeparteaza semintele si se opreste pentru capac. Separat pregatim legumele, ceapa si ardeiul se toaca fasiute, morcovul se rade. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, inabusim legumele, se adauga orezul, adaugam pulpa de la rosii si se lasa pe foc pana capata o consistenta buna de umplut ardeii.

Citeste si Ce mananca maicutele in Postul Pastelui

La final, adaugam sare, piper dupa gust. Se umplu ardeii si ii asezam intr-o cratita mai inalta. Se adauga apa calda si cateva rondele de rosii. Se adauga dupa gust o lingurita de vegeta si se lasa ardeii la fiert la foc mic. Spre final dizolvam o lingura de faina in apa si adaugam in sos. Sunt gata cand zeama a scazut si ardeii au fiert. Se adauga verdeata tocata marunt. Se servesc calzi impreuna cu sos.

sursa: antena 3
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei umpluti manastire prislop
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017075 (s)