News Flash:

Cum fac maicutele de la manastire cele mai bune gogosi! Am mancat si eu. Cu mana pe inima va spun ca sunt mai bune si decat cele facute de mama

16 Martie 2017
55775 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg faina
1 cub drojdie proaspata
150 g margarina
250 ml apa minerala
250 g zahar
ulei pentru prajit
sare
zahar pudra amestecat cu scortisoara

Mod de preparare:

Din cantitatea de faina se lasa deoparte circa o cana, iar restul se cerne intr-un vas. Zaharul se dizolva in apa minerala, iar drojdia cu 2 linguri de apa calduta. Se toarna apoi ambele lichide peste faina.
Se adauga margarina calda, restul fainii oprite si sarea si se framanta bine, bine pana ce se obtine un aluat omo­gen. Se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul.
Apoi, aluatul se intinde cu sucitorul, se taie rondele cu gura unui pahar si se prajesc in baie de ulei.
Se scot gogosile pe servetele de hartie si, dupa ce se racesc, se presara cu zahar pudra amestecat cu scortisoara.

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gogosi apa retete gogosi gogosi manastire
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1834 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016471 (s)