News Flash:

Cum eviti ca zaharul brun sa se mai intareasca?

14 Noiembrie 2012
2991 Vizualizari | 0 Comentarii
Mai mereu, zaharul brun se usuca daca punga nu este inchisa foarte bine. Pentru a evita uscarea si intarirea lui, pune-l intr-o cutie inchisa etans, acopera-l si plaseaza-l intr-un loc racoros.

Daca ai avut ghinionul sa se intareasca, data viitoare pune in zahar si lasa peste noapte o felie de mar proaspata, coaja de la o jumatate de lamaie si o felie de paine. Zaharul va absorbi umiditatea din mar, lamaie si paine, rehidratandu-se.

Alta metoda, dar mai rapida: pune zaharul uscat intr-o tava si bag-o in cuptor, la 100 grade Celsius, timp  de 10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tava cuptor retete culinare retete mancare bzi zahar brun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027094 (s)