News Flash:

Cum deosebesti usturoiul romanesc de cel adus din China?

24 Octombrie 2016
3146 Vizualizari | 0 Comentarii
Despre chinezi s-au spus multe. Conform unor informatii, mai mult sau mai putin reale, au inventat orezul si varza din plastic, au facut oul care nu e... ou, au inventat pestele pangasius si nu numai.
Probabil insa ca stii ca o parte din usturoiul de prin piete si magazine este importat din China. Nu trebuie consumat sub nici o forma! De ce? Intrucat fermierii de acolo, pentru a obtine recolte bogate, folosesc substante toxice interzise, compusi chimici industriali si pesticide care sunt interzise in Europa.

In ciuda acestui lucru, usturoiul ajunge la noi. Mai mult, dupa recoltare, ca sa nu fie afectat de insecte si ca sa nu incolteasca, e inmuiat in clor si pus in camere reci, pentru o perioada indelungata. Iata de ce este foarte important sa stii sa-l deosebesti.

Sa spunem ca, acum, vrei sa te duci la piata, ca sa cumperi usturoi. Cum il deosebesti pe cel romanesc de cel chinezesc? Ei bine, usturoiul autohton ar trebui sa aiba cateva firisoare uscate de radacina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi romanesc usturoi chinezesc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020070 (s)