News Flash:

Cuiburi cu oua in vas roman

27 Ianuarie 2012
2262 Vizualizari | 0 Comentarii
Cuiburi cu oua in vas roman
Ingrediente:

oua
unt topit
unt
telemea sau cascaval

Mod de preparare:

Mi-am pregatit vasul de oua (care fusese scufundat in apa aprox. 30 min.) si l-am pensulat cu unt topit (se poate folosi si ulei), ca sa nu se prinda ouale. Apoi am adaugat repede ouale, cateva cubulete de sunca si putina telemea si le-am bagat repede in cuptorul rece. Am dat focul la minim si le-am lasat sa stea cuminti 10-15 minute, pana s-au copt. Dupa care au fost gata de servire.
Cuiburi de oua in vas roman pregatite de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua unt telemea cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2146 viz    0 com
3835 viz    0 com
5740 viz    0 com
7372 viz    0 com
2922 viz    0 com
1973 viz    0 com
6951 viz    0 com
5282 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 35 queries | Mysql time :0.027480 (s)