News Flash:

Cuib cu peste

11 Aprilie 2011
1387 Vizualizari | 0 Comentarii
Cuib cu peste
Ingrediente: 500 g file de peste, 400 g paine, 200 g ceapa, 500 ml lapte, 150 g cascaval, maioneza, marar, sare, piper, ulei Mod de preparare: Tocati ceapa. Pestele se taie în bucati mici. Tocati mararul. Radeti cascavalul. Se amesteca pestele, ceapa, sarea si piperul. Taiati pâinea felii de 2 cm grosime. Feliile de pâine se înmoaie în lapte. Puneti feliile în tava pentru copt (prealabil unsa cu ulei) În fiecare felie de pâine faceti o adâncitura cu ajutorul mâinii sau lingurii. În adâncitura puneti amestecul de peste cu ceapa. Ungeti cu maioneza. Se da la cuptor preîncalzit la 180 de grade timp de 40-45 de minute. Când sunt gata, se presoara cu cascaval.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

verdeturi ceapa cascaval bolle marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4608 viz    0 com
4795 viz    0 com
1384 viz    0 com
1577 viz    0 com
2587 viz    0 com
1784 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012865 (s)