News Flash:

Cu gust de primavara - Lasagna cu carne de pui si spanac - Te lingi pe degete, de buna ce e!

24 Martie 2017
5806 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

9 foi de lasagna
2 linguri de unt
1 ceapa
1 catel de usturoi
1/2 cana de faina
1 lingurita de sare
2 cani de supa de pui
1 si 1/2 cana de lapte
4 cani de mozzarela rasa
1 si1/4 cana de parmezan ras
1 lingurita de busuioc uscat
1 lingurita de oregano uscat
1/2 lingurita de piper negru macinat
2 cani de branza ricotta
2 cani cubulete rumenite de piept de pui
280 g de spanac fiert, bine scurs
1 legatura de patrunjel, tocat marunt

Citeste si cum se face Salata de broccoli cu spanac

Mod de preparare:

Pune foile la fiert in apa cu sare, timp de 8-10 minute. Apoi scurge-le si clateste-le cu apa rece. Pune untul la topit si caleste ceapa si usturoiul impreuna. Adauga faina, sarea, supa de pui si laptele si fierbe amestecul timp de 1 minut. Incorporeaza mozzarella si 1/4 de cana de parmezan si adauga condimentele.

Intinde 1/3 din sos pe fundul unei tavi si asaza 3 foi de lasagna deasupra, urmate de ricotta si pui. Mai pune un strat de 3 foi de lasagna peste pui, 1/3 din sos, spanacul si cele 2 cani de mozzarella ramase cu 1/2 cana de parmezan. Pune deasupra si ultimele foi de lasagna, acopera-le cu sosul ramas, cu patrunjelul si cu restul de parmezan.

Coace totul in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, timp de 35-40 de minute.
Acest preparat delicios se serveste cald, alaturi de un pahar de vin alb demisec.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete lasagna lasagna carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017814 (s)