News Flash:

Cu ce se serveste friptura?

6 August 2014
2365 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ciorchine mare de struguri albi de masa
2-3 ciorchini mari de struguri negri
mere cretesti (cele foarte tari)
1 kg prune brumari
2 gutui mari
3 linguri pline cu miere de albine
500 ml apa
500 ml otet de vin alb
cuisoare
1 lingurita de sare
200 gr zahar
boabe de piper negru

Mod de preparare:

Spala fructele si pune-le intregi in borcan, inclusiv gutuile. Strugurii lasa-i pe ciorchine, de pe care dai la o parte toate boabele rele sau patate. Pune peste fructele din borcan mierea, dar exact inainte sa pui siropul.

Pune toate ingredientele pentru sirop, mai putin mierea, in apa, la fiert. Adauga cuisoare si lasa totul sa clocoteasca cateva minute. Da deoparte si lasa siropul sa se racoreasca putin si toarna siropul peste fructele din borcan. Sigileaza borcanul cu capac si ruleaza borcanul astfel incat sa se dizolve si mierea.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

muraturi friptura retete muraturi retete conserve retete friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6379 viz    1 com
3660 viz    0 com
2498 viz    0 com
2374 viz    0 com
2441 viz    0 com
1760 viz    0 com
2000 viz    0 com
1813 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1796 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020439 (s)