News Flash:

Cu ce sa inlocuiesti frunzele de dafin?

26 Octombrie 2016
2611 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Frunzele de dafin sunt utilizate la gatit inca din cele mai vechi timpuri. Acestea dau o aroma inconfundabila mancarurilor si sunt ideal de folosit in special in preparatele care necesita o perioada lunga de gatire.
     
Frunzele de dafin pot fi folosite fie intregi, fie sfaramate sau chiar pisate foarte fin, pana obtii o faina. Intregi sunt ideal de folosit la prepararea conservelor si la mancarurile cu sos, in timp ce pudra din frunze de dafin poate fi folosita la asezonarea fripturilor.   

Inlocuirea frunzelor de dafin
Ai ramas fara dafin? Il poti inlocui cu cimbru. Proportia este de un sfert de lingurita de cimbru pentru o frunza de dafin.
   
Dafinul, savoare in mancare, medicament pentru organism
Stiai ca frunzele de dafin sunt un real medicament pentru organism? Aceasta planta aromatica este bogata in vitamine si minerale, precum si fier, magneziu, mangan, calciu si sodiu, foarte importante pentru organism.
   
Acesta lupta impotriva racelilor, a tusei si a durerilor de cap. Dafinul este recomandat si in tratarea afectiunilor ficatului, stomacului si rinichilor.
   
sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dafin gatit gatire faina cimbru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018643 (s)