News Flash:

Cu ce invelesti tava ca sa-ti iasa o friptura de vitel frageda si sa nu se usuce

24 Octombrie 2017
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
Pentru o cina in familie, am pregatit un deliciu pe gustul fiecaruia.

Ingrediente (7 portii):

1 kg cotlet de vitel
2 cepe
2 linguri sos de soia
piper
rozmarin
cimbru
2 linguri ulei
8 catei de usturoi
500 ml bere neagra

Mod de preparare:

Speli carnea, o portionezi, o stergi cu un servetel absorbant si o pui într-un vas. Adaugi usturoiul pisat, torni berea, sosul de soia, uleiul, piper, rozmarin si cimbru. Amesteci bine, gusti si daca trebuie mai poti adauga sare. Acoperi vasul si tii marinata la frigider peste noapte. A doua zi, pui carnea într-o tava, în care ai asezat ceapa taiata julien. Versi din marinata si acoperi tava cu folie de aluminiu, avand grija ca folia sa nu atinga carnea. Lasi la cuptor 45 de minute, dupa care îndepartezi folia si o mai tii pana cand carnea se rumeneste. Servesti friptura cu garnitura dorita de tine.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bere neagra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021406 (s)