News Flash:

Cu asa reteta imi e foarte usor sa postesc! La ce gust divin are mancarea, nici nu zici ca nu am carne

15 Martie 2017
7371 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

5 cartofi
1/2 varza
250 g tofu afumat
sare
10 rosii mici
2 linguri ulei
o lingurita cimbru uscat

Mod de preparare:

Varza se taie fideluta si se framanta putin cu sare. Se lasa 5 minute.
Cartofii se curata si se taie cuburi mari care se pun intr-o tava de cuptor.
Se adauga cuburi de branza tofu si rosiile taiate pe jumatate, daca sunt prea mari.
Se preseaza varza, se presara peste celelalte legume si se picura uleiul. Se amesteca in vas, se presara cimbru si se da vasul la cuptor pentru 40 de minute.

Branza tofu afumata este mai aromata si, de aceea, e de preferat sa o folosesti la prepararea legumelor la cuptor, in varianta de post. Ea poate fi folosita pentru o multime de alte preparate la cuptor, mai ales in perioadele de post.

sursa: retete practice
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi tofu afumat rosii cimbru uscat branza tofu cuptor post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022088 (s)