News Flash:

Crumble cu rubarba, musli si mere

25 Iunie 2012
2204 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5-6 tije de rubarba (sau dublu, daca nu folosesti mere)
2 mere
1 lingura de amidon (optional, daca vrei ceva mai legata compozitia)
1/2 lingurita scortisoara
1 lingura sirop de artar, agave sau zahar brun
1/3 cana apa
50 g unt
50 g musli
50 g biscuiti digestivi
inghetata de vanilie (optional, pentru servit)

Mod de preparare:

Porneste cuptorul la 200C/treapta medie spre mare si lasa-l sa se incalzeasca.
Spala tijele de rubarba, taie-le extremitatile apoi scapa de invelisul atos, daca au. Curata merele de coaja, apoi taie-le impreuna cu rubarba cubulete.
Pune fructele intr-o tava sau un vas de ceramica (aprox. 20x20 cm), presara amidon, daca folosesti si amesteca-le putin pentru a le acoperi uniform.
Toarna siropul de artar, presara scortisoara si adauga apa. Pune tava in cuptor pentru 20 minute. Amesteca intr-un blender biscuiti, muesli-ul si untul 30 secunde pe viteza mica pana ingredientele obtii o textura nisipoasa, dar fara sa le pulverzezi complet. Scoate tava din cuptor, presara amestecul pentru crusta si mai pune-o in cuptor pentru 10 minute, pana se rumeneste usor amestecul de deasupra.
Serveste crumble-ul caldut, cu putina inghetata de vanilie deasupra.
   
sursa: Crumble cu rubarba, mere si musli
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere amidon scortisoara agave zahar brun apa unt musli
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2332 viz    0 com
3019 viz    0 com
3003 viz    0 com
1539 viz    0 com
1336 viz    0 com
1334 viz    0 com
2699 viz    0 com
4172 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1789 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032698 (s)