News Flash:

Crostini cu branza si piersici

2 Iulie 2013
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

120 g branza cu mucegai
2 linguri otet balsamic
ulei de masline
3 piersici curatate de coaja si feliate subtire
piper
36 felii paine (bagheta)

Mod de preparare:

Unge feliile de bagheta cu ulei de masline si pune-le pe o hartie de copt, intr-o tava. Coace-le la cuptor la caldura medie pana cand se prajesc si sunt usor crocante. Lasa-le sa se raceasca.
Amesteca feliile de piersici cu otetul balsamic. Apoi aseaza-le peste feliile de bagheta prajita. Adauga bucatele de branza cu mucegai. Condimenteaza cu piper.
Poti pune din nou la cuptor timp de cateva minute pana cand branza se inmoaie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

otet balsamic piper paine bagheta bagheta prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1250 viz    0 com
1542 viz    0 com
1226 viz    0 com
2616 viz    0 com
1384 viz    0 com
993 viz    0 com
1148 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021877 (s)