News Flash:

Crostini cu branza de capra si ciuperci

2 Decembrie 2013
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200g branza de capra la temperatura camerei
chives
ulei de masline
cimbru
1 salota (hasma) tocata marunt
400g ciuperci feliate
1 bagheta

Mod de preparare:

Incinge un gratar de aragaz. Feliaza bagheta pe diagonala, unge feliile cu ulei de masline si pune-le pe grill. Rumeneste-le cate un minut pe ambele parti. Soteaza salota in ulei incins timp de doua minute, pana cand incepe sa se inmoaie. Adauga ciupercile, cateva frunze de cimbru si jumatate din chives tocate. Gateste-le pana cand ciupercile se inmoaie. Condimenteaza cu sare si piper.
Intinde pe fiecare felie de bagheta branza de capra. Pune in cantitati egale amestec de ciuperci si salota. Decoreaza cu chives.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1854 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016142 (s)