News Flash:

Crostini cu branza de capra si chutney de ceapa rosie

30 Ianuarie 2013
1710 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
Pentru chutney de ceapa:
50 ml ulei de masline
250 grame zahar brun
1 kg ceapa rosie tocata
150 ml otet balsamic
 
Pentru crostini:
200 grame branza de capra
1 bagheta frantuzeasca feliata
1 catel de usturoi
patrunjel
ulei de masline

Mod de preparare:

Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si caleste ceapa timp de 10 minute. Adauga zaharul si lasa pe foc pana cand se topeste. Toarna si otetul, amesteca bine si lasa pe foc timp de 45 de minute, pana cand obtii un sos consistent. Incinge cuptorul la 180 de grade. Asaza feliile de paine intr-o tava, stropeste-le cu putin ulei de masline si da tava la cuptor pentru 10 minute. Unge feliile de paine cu usturoi si branza de capra. Deasupra adauga o lingurita de chutney si garniseste cu patrunjel proaspat.
Crostini cu branza de capra si chutney de ceapa rosie se servesc cu salata verde si sos de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar brun otet balsamic crostini patrunjel tigaie tava salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4580 viz    0 com
3627 viz    0 com
4491 viz    0 com
11948 viz    0 com
3768 viz    0 com
3712 viz    0 com
3734 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1402 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017823 (s)