News Flash:

Crostini cu branza de capra si chutney de ceapa rosie

30 Ianuarie 2013
1844 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
Pentru chutney de ceapa:
50 ml ulei de masline
250 grame zahar brun
1 kg ceapa rosie tocata
150 ml otet balsamic
 
Pentru crostini:
200 grame branza de capra
1 bagheta frantuzeasca feliata
1 catel de usturoi
patrunjel
ulei de masline

Mod de preparare:

Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si caleste ceapa timp de 10 minute. Adauga zaharul si lasa pe foc pana cand se topeste. Toarna si otetul, amesteca bine si lasa pe foc timp de 45 de minute, pana cand obtii un sos consistent. Incinge cuptorul la 180 de grade. Asaza feliile de paine intr-o tava, stropeste-le cu putin ulei de masline si da tava la cuptor pentru 10 minute. Unge feliile de paine cu usturoi si branza de capra. Deasupra adauga o lingurita de chutney si garniseste cu patrunjel proaspat.
Crostini cu branza de capra si chutney de ceapa rosie se servesc cu salata verde si sos de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar brun otet balsamic crostini patrunjel tigaie tava salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4820 viz    0 com
3761 viz    0 com
4686 viz    0 com
12295 viz    0 com
3973 viz    0 com
4337 viz    0 com
4281 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1727 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033015 (s)