News Flash:

Croque Soufle

24 August 2011
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
Croque Soufle
Ingrediente: 3 chifle vechi de o zi 200 g slanina afumata 200 g ceapa rosie 2 linguri unt 1/2 legatura patrunjel, tocat marunt 3 oua 300 ml lapte 100 ml smantana sare piper nucsoara Mod de preparare: Chiflele se taie felii subtiri, slaninuta fasii, iar ceapa rondele. Se incinge untul si se calesc fasiile de slaninuta si apoi ceapa (circa 5 minute). Se ia de pe foc. Se toaca marunt patrunjelul si se pune deoparte 1 lingura, iar restul se adauga la amestecul de ceapa. Se incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Se bat ouale cu laptele, smantana si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se unge o forma de sufleu, iar apoi se pun in ea straturi de felii de chifla, alternand cu amestecul de ceapa. Se toarna compozitia de oua si se coace sufleul in cuptorul incins, 25-30 de minute, la foc potrivit, pana devine rumen-auriu si ouale s-au inchegat. Cine doreste, cu 5 minute inainte de a fi gata, se presara parmesan (cascaval) ras si se da din nou la cuptor. Se serveste cald, presarat cu restul de patrunjel. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.savuros.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

colaci gogosar smantana lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1723 viz    0 com
1538 viz    0 com
1964 viz    0 com
1182 viz    0 com
2613 viz    0 com
3976 viz    0 com
9381 viz    0 com
1151 viz    0 com
1774 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013653 (s)