News Flash:

Croissante pentru micul dejun

9 Iulie 2012
4883 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 croissante (din comert)
5 oua
gem de zmeura
1 lingura zahar brun
70 ml lapte

Mod de preparare:

Prima data se incinge cuptorul la 160 grade, dupa care se pregatesc 4 vase termorezistente (capacitate 200 ml). Croissantele se rup si se ung cu gem de zmeura. Impartim bucatile de croissant in vasele pregatite. Se bat ouale cu lapte si zahar si se toarna peste croissant. Apoi se baga la cuptor pentru maximum 35 de minute. Se servesc caldute cu putina scortisoara presarata pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

croissante oua zahar brun lapte cuptorul vase termorezistente cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2971 viz    0 com
3767 viz    0 com
2702 viz    0 com
2077 viz    0 com
2470 viz    0 com
2910 viz    0 com
2466 viz    0 com
2090 viz    0 com
2832 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013257 (s)