News Flash:

Crochete de pui cu rucola

3 Februarie 2014
2406 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg piept de pui tocat
200 ml de sos alb
200 g de zarzavat de supa
150 g de crema de smantana
200 g de branza telemea
O legatura de ceapa verde
100 g de alune caju
200 g de rucola
Paine prajita
Patrunjel verde

Mod de preparare:

Carnea de pui se fierbe in putina apa, cu zarzavatul de supa, dupa care se adauga in sosul alb si se lasa la racit. Intre timp, se modeleaza crochetele, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc. Branzeturile se transforma intr-o pasta si se adauga alunele caju, patrunjelul si ceapa verde!

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete crochete crochete pui retete culinare retete aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020844 (s)