News Flash:

Crochete de pui

17 Ianuarie 2012
1788 Vizualizari | 0 Comentarii
Crochete de pui
Ingrediente:

500 g carne de pui tocata
80 g fulgi de porumb pisati
1 lingurita boia de ardei dulce
60 ml ulei vegetal
sare

Mod de preparare:

Se amesteca carnea de pui cu boia, sare si jumatate din cantitatea de fulgi de porumb. Din compozitia obtinuta se modeleaza bilute, care se trec prin fulgii de porumb ramasi. Se incinge uleiul si se pun bilutele la copt timp de 4-5 minute. Se scot crochetele pe servetele de hartie pentru a absorbi excesul de grasime.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei vegetal sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3285 viz    0 com
2812 viz    0 com
2477 viz    0 com
1450 viz    0 com
1429 viz    0 com
1316 viz    0 com
1708 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019240 (s)