News Flash:

Crochete de peste

5 August 2011
2621 Vizualizari | 0 Comentarii
Crochete de peste
Ingrediente: 600 g file de peste, proaspat 3 linguri mari pesmet alb 50 g margarina vegetala 50 g ulei de masline 1 lamaie sare piper alb Mod de preparare: Se taie fileurile de peste in dreptunghiuri cat jumatate de deget, dupa care se amesteca cu uleiul de masline, margarina, sare, piper si pesmetul alb. Daca ramane fileul intreg ca straturi se da prin ulei de masline, apoi prin margarina, se presara sare si piper si apoi se tavaleste prin pesmet. Crochetele obtinute se prajesc apoi bine in ulei de masline, pana se rumenesc. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://garfish.com.au
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

verdeturi retete vegetariene pesmet alb rosie placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1036 viz    0 com
2605 viz    0 com
1915 viz    0 com
2636 viz    0 com
1190 viz    0 com
1052 viz    0 com
1992 viz    0 com
1307 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013827 (s)