News Flash:

Crochete de cartofi umplute - FOTO

19 Ianuarie 2012
5206 Vizualizari | 0 Comentarii
Crochete de cartofi umplute
Ingrediente:

500 g cartofi
2 oua
20 g parmezan ras
nucsoara
marar
patrunjel
un pachetel brinza philadelphia
faina de grau
pesmet
ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Spalam cartofii si ii fierbem timp de circa 40 de minute din momentul cind incepe da in clocot. Le scurgem de apa, le curatim si strivim, daca avem un instrument pentru strivit cartofii, daca nu, cu o furculita. Amestecam piureul obtinut, impreuna cu un pic de sare, un pic de nucsoara, un pic de marar (eu am avut uscat) si patrunjelul spalat si taiat marunt, parmezanul si galbenusurile de ou.
Amestecam bine ingredientele, vom obtine o compozitie molcuta si lipicioasa, iar acum ne pregatim cu minutele infainate sa facem crochetele in mijlocul carora vom pune o bucatica de philadelphia.
Trecem crochetele prin faina, apoi prin albusurile batute spuma si la sfirsit prin pesmet si le prajim in mult ulei fierbinte pentru circa 3-4 minute, intorcindu-le pe ambele parti.
Le scoatem intr-o farfurie pe hirtie absorbanta si le servim calde, calde pe pat de salata. Crochete de cartofi umplute facute de Daniela.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Crochete_de_cartofi_umplute2.JPG
cartofi oua parmezan nucsoara marar patrunjel brinza philadelphia sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1042 viz    0 com
2061 viz    1 com
1734 viz    0 com
3222 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025720 (s)