News Flash:

Crochete de cartofi cu mozzarella

10 Decembrie 2013
3042 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi medii
1 ou
patrunjel
40 g parmezan
sare
pesmet
1 albus de ou
50 g de mozzarella
putin ulei de masline

Mod de preparare:

Decojeste cartofii si spala-i bine, apoi fierbe-i pana ce devin moi. Paseaza-i apoi cu o furculita intr-un castron, adauga oul, branza parmezan, patrunjelul maruntit si putina sare. Amesteca bine toate ingredientele.

Dupa ce ai framantat pana ce ai obtinut o compozitie solida, ia fasii egale si formeaza crochete in palma. Pot fi in forma de pufuleti sau de chiftele. La mijloc pune putina mozzarella. Da-le prin pesmet si albus de ou si apoi lasa-le la racit timp de jumatate de ora. Incinge uleiul la foc mediu si prajeste-le pana devin aurii.
Crochetele din cartofi prajiti se servesc alaturi de sos salsa sau de branza.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1773 viz    0 com
1268 viz    0 com
4236 viz    0 com
1890 viz    0 com
1922 viz    0 com
1459 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019707 (s)